Over ons

Hi, leuk dat je onze website hebt gevonden. Wij zijn René & Marion en zijn trotse ouders van de tweeling Miley en Emily. Voordat wij onze meiden kregen hebben wij diverse mooie reizen gemaakt, samen en alleen. Deze hobby willen wij voortzetten met onze kinderen. Wij willen hun meegeven hoe mooi de wereld kan zijn, waar je dan ook bent.

Marion werkt sinds 2021 als zzp’er. Zij blogt niet alleen voor The Bucket List Twins maar ook voor andere websites. Daarnaast schrijft ze in opdracht over van alles en nog wat. Van affiliate tot website teksten, bijna niks te gek voor Marion. Het grote voordeel van haar werk is dat zij niet locatie afhankelijk is en haar eigen werktijden kan bepalen. Wat ons betreft ideaal te combineren met kinderen. René werkt wel in loondienst. Enige stabiliteit van inkomsten is ook fijn. De twee dames leven niet alleen maar op papa en mama hun liefde. Zijn werkgever is flexibel en er is dan ook veel mogelijk. Heerlijk dat dit soort ondernemers ook nog bestaan, het lijkt onderhand bijna een uitstervend ras.

De wereld is een grote speeltuin, voor jong en oud. Wij geloven dat kinderen nooit te jong zijn om te reizen en de wereld te ontdekken. Of het nou gaat om kamperen, een safari of varen. Er is zo veel mogelijk, als je er maar voor gaat. Je ontdekt snel genoeg of je kinderen de zelfde passies en hobby’s met je delen. We hebben het geluk dat de twee meiden eropuit gaan leuk vinden. Ze slaan met liefde hun (stiekem wel nodige) slaapjes en graag voor over zodat ze alles kunnen meemaken.

Het reizen met kinderen vergt echter wel wat meer voorbereiding, energie, tijd en geld. Door het hebben van een tweeling lopen wij af en toe nog harder tegen de lamp. Zaken waar wij nooit bij stil hadden gestaan werden ineens een obstakel, maar wij vinden tot nu toe altijd de weg naar ons doel. Wij willen mede door deze website andere ouders (met name die van meerlingen helpen en inspireren.

Elke week komt er een door ons geschreven blog online. Van verre reizen tot staycations, locaties, activiteiten en alles over een tweeling komt aanbod. Maar ook over het vinden van goede vliegtickets tot inpakken van de bagage wordt besproken. Al onze tips, tricks en obstakels over het dagelijks- en reisleven met de tweeling delen wij met jou.